Örömanya ruha 2012

Az örömanya ruha kiválasztása legalább annyira fontos, mint a menyasszonyi és vőlegényi ruha. Hisz az örömanya ruházata színben és stílusban is harmonizálnia kell a menyasszonyi ruhával, vagy a vőlegényi ruhával, attól függően, hogy az örömanya kinek a hozzátartozója. Valamint az esküvőn használt színekkel is összhangban kell lennie.

Korábban az örömanya ruhát megoldották a klasszikus kosztüm formával, és nem igazán volt szükség ennek megváltoztatására. Mára már ez is változott, valamint egyre több formát és szabályt is fel lehet rúgni.

Ahogyan az elmúlt években, idén is hatalmas a választék: hosszú maxiruha, kosztüm, blézer-ruha összeállítás, valamint ezeknek számtalan variációja megengedett.

A hosszú estélyi ruha praktikus, eltakar, ápol, kényelmes és nem feszeng benne viselője. A szabásvonal variációival akár teltebb hölgyek is bátran felvehetik. Ám a pánt nélküli változat csak a fiatalabb korosztályhoz illik. A koktél ruhák is bátran felvehetők idén is, csak arra kell figyelni, hogy örömanyaként ne legyünk a menyasszonynál feltűnőbbek.