Milyen az idei divat? Feltűnő, vagy inkább szolidabb?

Kétségtelen, hogy a divat világában szinte nap mint nap óriási változásoknak lehetünk szemtanúi, de ezt a mindennapi öltözködésünket, csak bizonyos időközönként befolyásolja. Az idei trendek meglehetősen ellentmondásosak ugyanis bizonyos szempontból visszafogottak, bizonyos szempontból pedig nagyon is vadak és csillogóak. Ha valóban divatosak szeretnénk az idei évben lenni, nem kevés böngészés és kutakodás kell hogy a ruhavásárlást megelőzze, ugyanis az idei divat kifejezetten bonyolult.

Ez természetesen a színvilág mellett a formavilágra is igaz, s az óriási választékból érdemes azokat a darabokat megvásárolnunk, melyek tényleg ránk lettek szabva, s ne csak azért vegyünk meg egy-egy ruhadarabot, mert most épp mindenki olyanban jár.

Sokak szerint már kicsit eltúlzottak az idei kollekciók, de vannak olyanok is, akik szerint most teljesedhetnek ki az emberek leginkább az öltözködés szempontjából. Persze néhány apró tanácsot még idén is érdemes elfogadni. Ilyen tanács lehet az például, hogy ne keverjük a feketét túlságosan élénk színekkel, mert az így létrejövő kontraszt olykor teljesen más színben tűntetheti fel a testünket, mint ahogyan mi látni szeretnénk.