Szilikonpánttal, vagy anélkül?

A tavasztól őszig terjedő időszakban rendkívül nagy népszerűségnek örvendenek a hölgyek körében a pántos ruhák, felsők. Az utóbbi évek tikkasztó hőségeit tekintve nem véletlen, hogy minél kevesebb ruhadarabbal igyekszünk túlélni a napokat, s igaz ez a melltartóra is. Mivel azonban a társadalmi elvárások, a munkahelyen való megjelenés, vagy egészen egyszerűen a vonzó megjelenés miatt nem mondunk le a melltartó viseléséről, így legalább igyekezzünk olyan típust választani, mely ruhánk szempontjából a legelőnyösebb.

Egykor gyakran találkoztunk a szilikonpántos változattal, mely szerencsére mára egyre kevésbé elterjedt. Elsődleges célja ugyebár az lenne, hogy láthatatlan maradjon, ám valljuk be őszintén, pont ennek a kívánalomnak nem tesz eleget a termék. Hiába átlátszó, elüt a bőr színétől, fénylik, bevág itt-ott, és ami talán a legízléstelenebb, az a légáteresztés hiányából adódó izzadás.

Ha tehát szeretné rejtve tartani melltartójának pántjait a kíváncsi szemek elől, akkor legjobb, ha a pánt nélküli változatok mellett teszi le voksát. Szánjon pénzt a minőségre, hiszen ebben az esetben jobb tartásra van szükség, mint a pántos típusoknál. Ha megfelelően választ, büszkélkedjen akármekkora keblekkel is, biztos lehet abban, hogy úgy fog kinézni kedvenc ruhájában, vagy felsőjében, hogy a másik nem szeme garantáltan megakad majd Önön, és bezsebelheti az elismerő bókokat.