Az idei Anna-bál ruhakölteményei

Az ország nívós eseményei közül az Anna-bál az egyik olyan, ahol a nagyestélyibe bújt hölgyek stírölhetik egymás ruhakölteményeit. Az igazat megvallva, van is mit, hiszen minden évben káprázatos ruhákban  jelennek meg sztárjaink, és a meghívott vendégek. Mint azt már megszokhattuk, a nagy divat-túlkapások idén sem voltak jelen, mindenki igyekezett az esemény színvonalához és hagyományához hűen elegánsan, de ugyanakkor egyénien öltözködni.

A lila szín, és az egyre több ruhatípuson megjelenő kalocsai hímzés tarolt, ugyanúgy, mint a férfiak esetében a fekete, egysoros öltöny, mely azért valljuk be, leginkább a ballagást juttatja eszünkbe. A színek kavalkádja sem hiányozhatott, hiszen az egyszerű földig leomló rózsaszín ruhától kezdve a világoskék, Balaton vizét idéző habos, abroncsos nagyestélyi is helyet kapott a repertoárban. Ez utóbbi esetében a méretes, kék medállal rendelkező nyaklánc tökéletes kiegészítőnek bizonyult.

A régi korokat idéző ruhaköltemények mellett a testre simuló változat is megjelent, mely igazán jól kiemelte viselőinek alakját, és nagyon jól választva, nem vesztek el a mély dekoltázs közönségességében.

A bál talán sokak számára keveset takaró darabja is ízlésesen emelte ki viselőjének nőies, karcsú idomait, és semmiképpen nem érdemli meg azt a negatív visszhangot, melyet egyesek Tolvai Renáta legutóbbi választásához hasonlítottak.