Mit viselünk idén az őszi/téli szezonban?

Napjainkban igazán nem nehéz a trendeket követnünk, hiszen a magazinokból és internetes oldalakról gyorsan tájékozódhatunk arról, melyek is lesznek az elkövetkező időszakban a legkedveltebb ruhadarabok. A személyes ízlésünknek megfelelő stílus kialakítása azonban jóval fontosabb annál, mint hogy ész nélkül másoljuk a kifutókon látottakat.

Az ősz beköszöntével előkerülnek a melegebb holmik, ám valószínűleg az Ön ruhatárára is ráférne egy kis újítás. A férfiak által kedvelt ruhadarabok némileg nőiesített változata még mindig nagy népszerűségnek örvend a hölgyek körében, de ha kis keblekkel, vagy vékonyabb alkattal áldotta meg a sors, akkor az ingszerű felsőket egy övvel tökéletesen feldobhatja.

A ceruzaszoknyák viselésével érdemes óvatosan bánni, hiszen egy nem éppen ahhoz alkalmas testalkaton nem mutatnak túl jól. Nem úgy, mint a még mindig hódító luxustextíliák, és a töretlen népszerűségnek örvendő kobaltkék szín.

Természetesen a hűvösebb idő közeledtével a kedvelt kötöttekről sem kell lemondanunk, hiszen mint minden évben tapasztalhatjuk, valamilyen formában vissza-visszatérnek a kifutókra ezek a darabok is.

Feltűnő, ám ízléses, és stílusban passzoló kiegészítőkkel, nyomott mintás, vagy éppen hímzett darabokkal öltözéke az aktuális trendeknek megfelelő lehet. Bár a magassarkú megemeli a vádlit, és szép formát ad a fenéknek és a lábaknak, de ha nem szívesen viseli ezt a típusú lábbelit, semmiképpen ne egyensúlyozzon benne, hiszen akár testi épségét is veszélyeztetheti vele! A divat világa van olyan széles skálán mozgó, hogy mindenki megtalálja benne az ízlésének megfelelő ruhákat, kiegészítőket.