A buggyos nadrág újból divat

Nagyon sok olyan ruhadarab van, ami valamilyen okból kimegy a divatból és egyszerűen nem jön vissza egy ideig, aztán egyszer csak ezt vesszük észre, hogy újra megjelent. Ilyen hullámok között van olyan, hogy évtizedek is vannak. A buggyos nadrág divatossá lett. Bizony ez is azon ruhadarabok közé tartozik, amely nem egy hétköznapi és nem is volt mindig divatos. De most úgy néz ki, hogy szívesen viselik újból a fiatalok. Nem véletlen, hogy azt mondtam, hogy a fiatalok, mert a buggyos nadrág viselői azért mindenképpen a fiatalok körében találhatóak meg. Eleinte a buggyos nadrág a férfiak, a tinédzser fiúk kedvence volt, de ma már egyaránt viselik azt nők és férfiak illetve fiúk és lányok.

Ugye, akinek nem új ez a fajta nadrág, az mindenképpen tudja, hogy ez nem egy hétköznapi dolog, kicsit más, kicsit kitűnő, egy kicsit forradalmasított.Talán éppen ezért is szeretik annyira a felnövő tinik, hogy ezzel egy kicsit kitűnhetnek a tömegből. A buggyos nadrág másik neve ülepnadrág. Ezzel a névvel azért nem mindenki ismeri meg, de mi megismerjük mind a kétféle névvel is, hogyha hozzánk fordul.

Márpedig, hogyha meg akarja varratni magának, vagy gyerekének, akkor hozzánk fordulhat bizalommal. Mi ugyanis elkészítjük, megvarrjuk nagy szakértelemmel ezt a fajta nadrágot is, hiszen nem taszítjuk el magunktól az új lehetőségeket, hiszen akkor lehet, hogy az új nemzedéket taszítanánk el magunktól. Forduljon hozzánk bizalommal, majd megegyezünk a részletekről élőben, vagy telefonon is akár.