Izgalmas koszorúslány ruha kavalkád

Egy esküvő mindenkinek az életében hatalmas lépés, komoly döntés, ami mindenképpen figyelmet érdemel. Nemcsak a menyasszony és a vőlegény ruhája kerül ilyenkor reflektorfénybe, hanem a koszorúslány ruha vagy akár az örömanya ruha is, amelyeknek a kiválasztása szintén nagy feladat.

Egyre nagyobb a választék és a divat is egyre több mindent „megenged”, de vannak bizonyos íratlan szabályok, amelyeket mindenképpen érdemes betartani. Lehet a koszorúslány ruha rövid vagy hosszú, a legfontosabb, hogy illő legyen valamennyire az esküvő hangulatához, stílusához. A választék hatalmas, így biztosan mindenki megtalálja azokat a formákat és modelleket, amelyek minden szempontból megfelelnek az elvárásaiknak. A Vespucci szalonban nemcsak tucat ruhákkal találkozhatnak a megrendelők, hanem mindenkinek megvalósulhatnak a legmerészebb ötletei is. Egy esküvőn megvannak az abszolút főszereplők, de emellett mindenkinek megvan a maga feladata, ami nem elhanyagolható. A koszorúslány ruha is el kell kápráztassa az egybegyűlteket, de természetesen a ragyogása nem szabad a menyasszonyi ruhát elvakítsa, hanem mindegy másodhegedűsként kell szerepelnie.

A legszebb modellek igazi ihletet jelenthetnek és akkor már nem kell más, mint egy jó varrónő, hogy az elképzelések meg is valósulhassanak. A hagyományok szerint, a rokonságban lévő fiatal lánykák a koszorúslányok, de egyre gyakrabban találkozunk az amerikai divattal, miszerint a menyasszony barátnői töltik be ezt a szerepet. A ruha kiválasztásánál, a menyasszony elképzelései mellett, a viselőjük véleménye is fontos, hiszen ők kell ezekben a ruhakölteményekben ragyogjanak a nagy eseményen.