Bőrszabóság és irhavarrás

Bőrruha készítés

A bőr mindig is különleges anyagnak számított. Csak szakértő kezeknek engedelmeskedik, csak szakértelemmel lehet belőle bőrruházatot varázsolni. Szalonunk birtokában van ennek a különleges szakértelemnek, hogy az Ön méreteinek megfelelő bőrruha készítés megvalósuljon. A bőrruha készítés változatos stílusú lehet, legyen az akár a normál bőrruha készítés, bőrszoknya, bőrtop, bőrfűző, bőr blézer, bőr ing, velúr szoknya, velúr blézer. Rendelésre készített bőrruházatával, meglévő bőr ruhatárát újíthatja meg friss darabokkal. Szalonunkban a bőrruha készítés csak az Ön álmai szerint történik.

Bőrkabát készítés

A bőrkabát mindig is a divat középpontjában állt, és manapság újra egyre több emberen láthatjuk viszont ezt a mindig elegáns ruhadarabot. Nők és férfiak egyaránt viselhetik. Ahhoz viszont, hogy a bőrkabát tökéletes mutasson bármilyen test alakon, a szabásnak, illesztésnek és a bőrkabát varrásnak tökéletes összhangban kell lennie. Mindehhez szalonunkban felkészült szakemberek segítenek; elkészítjük Önnek bőrdzsekijét, rövid, vagy hosszú, bélelt vagy béleletlen, szőrmés bőrkabátját, vagy csak szőrmedíszítésest szeretne, női vagy férfi fazonban, bármilyen bőrkabát varrás szóba jöhet. Szalonunkban elkészítjük az Ön által megálmodott stílusú bőrkabátot.

Bőrzakó

A bőrkabáthoz hasonlóan a bőrzakó is mindig divatos kiegészítője ruhatárunknak. Hordhatják nők és férfiak szinte bármilyen alkalomkor. Szalonunkban a bőrzakókat különböző stílusban készítjük, legyen az férfi vagy női bőrzakó, velúr zakó, karcsúsított bőrzakó, bőr blézer, béleletlen vagy bélelt bőrzakó, vadász bőrzakó. Mindenben az Ön igényeihez, stílusához és egyéniségéhez tudunk alkalmazkodni. Szalonunkban elkészítjük az Ön által megálmodott stílusú bőrzakót. Tájékozódjon bővebben oldalainkon. Várjuk megrendelését.

Bőrnadrág

 

Bőrruhatárunk másik kiegészítője a bőrnadrág. Viselője képviselhet a vagányságon túl egy kevés sportosságot, egy kevés különlegességet, a bőr, mint nadrágba való megálmodása révén. A bőrnadrág tartóssága és különlegessége miatt hosszú távon válhat ruhatára részévé. Ezért törekszünk arra, hogy mind a szabás, mind a varrás tartós, elegáns méretre szabott nadrágot eredményezzen, legyen az női vagy férfi bőrnadrág, velúr nadrág, béleletlen bőrnadrág, vadász bőrnadrág, műbőrből készült nadrág, vagy bőrsort. Szalonunkban elkészítjük az Ön által megálmodott stílusú bőrnadrágot. Tájékozódjon bővebben oldalainkon. Várjuk meg-rendelését.

Irhakabát készítés

Irhakabat keszites

Kevés elegáns felső ruhadarab van, mint egy irhakabát. Ennek tökéletesen kell passzolnia viselőjére, hisz a kabát az, ami fölül van ruházatunkon, s ezt látják legelőször, legtöbbet viselőjén. Ezért fontos szempont számunkra, hogy az irhakabát készítés végeredménye egy tökéletesen passzoljon az Ön alakján. Emellett számtalan fazonban tudjuk az Ön elképzeléseit megvalósítani. Akár női, akár férfi irhakabát készítésről is legyen szó, legyen rövid, vagy hosszú, hosszú szőrű, vagy rövid szőrű, kapucnis, vagy cipzáras, esetleg gombos irhakabát, vagy irhamellény. Szalonunkban elkészítjük az Ön által megálmodott stílusú irhakabátot.