Bőrkabát alakítás

Bőrkabát alakítás, gombfelvarrás bőrkabátra, bőrkabát ujja felvarrás

A bőrkabátjavítás elég tág fogalom, mint minden ruhadarabot sok sérülés érheti, s a bőr elég drága és elég kényes anyag ahhoz, hogy kétszer is meggondoljuk, hogy szakértelem nélkül hozzáérjünk. A gombok leszakadhatnak, a maga bőr külső része is megsérülhet, beakadhat, elszakadhat. Ilyenkor már bőrkabátjavításra van szükség.

Ezért szükséges még egy egyszerű gombfelvarrással, vagy bőrkabát ujja felvarrással is varrónőhöz fordulni, mert a drága bőranyagban könnyen kárt tehetünk, ha mi magunk fogunk hozzá a bőrkabátjavításhoz.

Szalonunkban teljes körű szakértelemmel végzünk minden átalakítást, gombfelvarrást, vagy a bőrkabát ujja felvarrását, mert tudjuk, hogy Ön minél hamarabb hozzá szeretne jutni tökéletesen megjavított bőrkabátjához. Minden munkánkra minőségi garanciát vállalunk, Önnek csak el kell hoznia hozzánk a sérült bőrkabátot, a többit pedig bízza ránk.

Várjuk megrendelését! Keressen bennünket bizalommal, bármilyen bőrkabátjavítás, bőrkabát alakítás, gombfelvarrás bőrkabátra, bőrkabát ujja felvarrás problémája is legyen, mi segítünk!