Bőrkabát béléscsere-bélésjavítás

Bőrkabátban béléscsere, bőrzakóban béléscsere, bőrkabátban bélésjavítás

belelt borkabat

Az őszi – téli szezonban használatos bőrkabátokban, bőrzakókban általában bélés található. Akárcsak a bőrre, a bélésre is oda kell figyelni, mert könnyen megsérülhet. Elszakad, kifoszlik, elhasad, néha szinte minden előzmény nélkül, hogy azt sem tudjuk mi okozta. De általában a bélés sérülését mechanikai hatással hozhatjuk összefüggésbe, beakad, meghúzódik stb.

Attól függően, hogy a bélés mennyire sérült lehetőségünk van a bőrkabátban bélésjavításra, ekkor csak azt a részt varrjuk újra, ami sérült. Ám, ha olyan mértékben sérült bőrkabátunk bélése, hogy nincs mód javításra, akkor egyszerű béléscserével újra béleljük.

Bőrszabóságunk a bőrkabátban béléscserét, vagy bélésjavítást hasonló szakmai hozzáértéssel végzi, mint bármilyen legapróbb feladatot és ruhajavítási műveletet.

Önnek nincs más dolga, mint elhozni budapesti szalonunkban béléscserére, vagy bélésjavításra bőrkabátját, s mi teljes mértékben igazodva igényeihez, elvégezzük azt.

Varrodánk arra törekszik, hogy bőrkabátban béléscsere, bőrzakóban béléscsere, bőrkabátban bélésjavítás terén is a maximálisat nyújtsa Önnek. Várjuk megrendelését, ha a legjobbakat keresi!