Bélelt bőrkabát készítés

Bélelt bőrkabát, béleletlen bőrkabát készítés

Attól függően, hogy milyen bőrkabátot szeretnénk varratni, beszélhetünk bélelt bőrkabátról és béleletlen bőrkabátról. A bélelt bőrkabát, a téli hidegben nagyszerű védelmet nyújt, a bőr amúgy is jó hő megtartó tulajdonsága révén. A bélelt bőrkabát, ahhoz, hogy passzoljon viselőjén különleges bánásmódot igényel. A szabást, a varrást csak hozzáértő módon lehet elkezdeni és végig vinni a munkafolyamatokat.

A bélelt bőrkabát a téli kabát divat megunhatatlan darabja évről, évre, korhatár nélkül, bárki viselheti.

A béleletlen bőrkabát a tavaszi, nyári kabátkollekció elengedhetetlen darabja. A bőr, mint ruhaanyag nagyon jól szellőzik, ezért a béleletlen bőrkabát egész évben, akár a melegebb napokon is ideális lehet.

Mindkét típusú bőrkabátot, akár bélelt, akár béleletlen is legyen számtalan variációban meg lehet varrni, a fazonok tárháza szinte kifogyhatatlan. És ha már úgy érezzük, hogy mégis véges lenne a fazonok variálhatósága, akkor a divat mindig teremt magának egy újabb szabásvonalat, amivel ismét megújulhat, ismét divatos lehet.

Szalonunkban a bőrkabátot méretre szabva tökéletesre varrjuk, hogy Ön abban a legjobban érezze magát, mert tudjuk nincs annál megnyugtatóbb, magabiztosabb érzés, mikor egy tökéletesen passzoló ruhadarabban kell megjelenni.

Várjuk megrendelését! Keressen bennünket bizalommal, mi tökéletes béleletlen bőrkabátot, bélelt bőrkabátot szabunk, varrunk Önre!