Bőrdzseki készítés

Bőrdzseki készítés

A bőrdzseki éppúgy divatos, mint trendi, általában vannak belőlük örök darabok, amelyek sohasem mennek ki a divatból. Ideális választás tavasztól-őszig, kinek-kinek igénye szerint lehet válogatni a fazonok között.

Általában mikor kabátot választunk, akkor először eldöntjük, magunkban milyen stílust szeretnénk képviselni, hisz a kabát, a dzseki az, amit felső ruházatunkon viselünk, amit az emberek legtöbbet látnak majd rajtunk. S erről fognak meg is ítélni bennünket. Egy bőrdzseki viszont mindig minden helyzetben öltöztet. Az utcán, a munkahelyen, bevásárláskor, kevésbé ünnepélyes alkalmakkor. Egész biztosan nincs olyan férfi vagy nő, akinek a szekrényében ne lenne egy darab, vagy ne tervezné beszerzését.

A bőrdzseki egyben lendületes, fiatalos stílust képvisel, de mégsem harsány, korosztály nélkül mindkét nem viselheti, ehhez alkalmazkodnak a különböző fazonok, és szabásvonalak.

Szalonunkban méretre szabva készítjük el az Ön stílusához leginkább közel álló bőrdzsekit. Akár egyéni elképzelés szerint is képesek vagyunk megvalósítani minden ruhadarabot, hozott, vagy nálunk kiválasztott anyagból. Varrónőink minden munkájukat a szakma iránti kellő tisztelettel végzik.

Várjuk megrendelését! Keressen bennünket bizalommal, mi tökéletes bőrdzsekit szabunk, varrunk Önre!