Hosszú bőrkabát készítés

Rövid állású bőrkabát, hosszú bőrkabát készítés

Klasszikusok. Egyszerűen kifejezve csak ezt mondhatjuk el mind a rövid állású bőrkabátról, mint a hosszú bőrkabátról. Stílus és elegancia, ami mindkét fazonú bőrkabátból sugárzik. Innen már csak a viselőjén múlik, hogy melyik fazont tartja magáénak, melyik az, ami passzol magasságához, testalkatához.

A rövid állású bőrkabát rendszerint derék alá érő kabát, ami lehet akár női, akár férfi fazonú is, kényelmes viselet, a késő őszi zimankóban is megállja a helyét, illetve kora téli, vagy akár kora tavaszi hűvösebb napokon.
A hosszú bőrkabát már inkább téli viselet; szintén hordhatják nők és férfiak egyaránt, különleges eleganciát tükröz viselőjéről. A két típusú bőrkabát tulajdonképpen csak a női és a férfi jegyek szabásvonalában különbözik egymástól, ám ez a jól látható különbség adja a hosszú bőrkabát jellegzetes stílusát.
Bármelyik bőrkabátról is legyen szó, igazán tökéletesen csak méretre szabva lehet elkészíteni, akkor tudja csak ízlésesen követni a test vonalát, hisz a méretre készült ruhadaraboknak mindig tökéletesen kell állniuk viselőjükön.

Szalonunkban ebben tudunk segíteni Önnek, bármilyen bőrkabátot is szeretne méretre szabva elkészíttetni, varrónőink nagy szakértelemmel vállalják. Ha úgy érzi egyéni elképzelései is lennének a kiválasztott kabáttal kapcsolatban ossza meg velünk bátran.
Várjuk megrendelését! Keressen bennünket bizalommal, mi tökéletes rövid állású bőrkabátot, hosszú bőrkabátot szabunk, varrunk Önre!