Női bőrkabát készítés

Női bőrkabát, férfi bőrkabát készítés

Nem győzzük hangsúlyozni a bőr, örök anyag. Mindig divat. Legyen akár tél, akár nyár, akár tavasz, esőben és napsütésben minden körülmény között viselhető. Munkában és szórakozásban, s akár ünnepi alkalomkor is magunkra ölthetjük. Télen viseljük bélelt változatát, tavasztól, őszig a béleletlen bőrkabátot részesítjük előnyben. Minden korosztály szívesen magára ölti. A divat pedig mindig gondoskodik arról, hogy a bőrkabát megújuló része legyen életünknek, öltözetünknek.

Nem csoda hát, ha mindkét nem ruhatárában megtaláljuk a bőrkabátot. A különbség a női bőrkabát és a férfi bőrkabát között a szabásvonalak vezetésében látható elsősorban.

A női bőrkabát a karcsúsítás, a gallér, a derék, a zsebek rajzolatán, lehet rövid állású, vagy hosszú szabású, ezek mind megkülönböztető jegyek lehetnek a férfi bőrkabát szabásától.

Méretes szabóságunk garantálja Önnek, hogy az elkészült férfi bőrkabát, vagy női bőrkabát a tökéletességet sugározza viselőjéről. Minden fazonban, a mai divat legutolsó darabja szerint készítjük el kiválasztott kabátját, de egyedi igények szerint is tudunk dolgozni. A minőség nálunk garantált.

Várjuk megrendelését! Keressen bennünket bizalommal, mi tökéletes férfi bőrkabátot, női bőrkabátot szabunk, varrunk Önre!