Szőrmés bőrkabát készítés

Szőrmés bőrkabát, szőrmedíszítéses bőrkabát készítés

A bőrkabátot nem csak fazon és szabásvonal szerint lehet kategorizálni, hanem a szabásvonalakat, magát a kabátot szőrmedíszítéssel lehet felfrissíteni, divatossá tenni. A szőrmés, vagy a szőrmedíszítéses bőrkabátnak is megvan a divata, a szőrme telt, elegáns vonalakat kölcsönös a kabátnak. A szőrme kerülhet csak a gallérra, vagy végig a kabát elejére, a gombozásnál, s körbe az aljára, illetve a kabát ujjaira. De a szőrme kerülhet bélésként is a kabátba. Szinte csak a képzelet és az aktuális divat, illetve az egyéni elképzelés szab határt.

A szőrmedíszítés mindig harmonizál a kabát színével és anyagával, eleganciát kölcsönözve ezzel a kabátnak és felfrissítve szabásvonalát. Szalonunkban bármilyen szőrmedíszítéses bőrkabátot méretre szabva készítünk el Önnek, akárcsak a szőrmés bőrkabátot.

Egyedi szabásvonalú kabátokat is elkészítünk, vagy a mindenkori divatnak megfelelően, akár rövid, akár hosszú bőrkabátról is legyen szó. A szakma iránti felelősséggel fogunk a kabátok varrásához, hogy az elkészült ruhadarab megfelelő minőségű legyen, és elnyerje az Ön tetszését.

Várjuk megrendelését! Keressen bennünket bizalommal, mi tökéletes szőrmés bőrkabátot, szőrmedíszítéses bőrkabátot szabunk, varrunk Önre!