Bőr blézer, bőr ing készítés

Bőr blézer, bőr ing készítés

A blézer egyszerre képes legalább öt másik ruhadarabot helyettesíteni. A blézer öltöztet, pótol, melegít, véd, karcsúsít, magasít, csinosít, vagy éppen vagányabbá, szebbé, elegánsabbá, nőiesebbé, sportosabbá tesz. Egyszóval blézer nélkül nehezen képzelhetjük el az életünket. A blézer hasznát leginkább a tavaszi időszakban, vagy a hűvös nyári estéken vesszük. Egy bőr blézer – ismerve a bőr hőszigetelő tulajdonságát – e mellett még csinossá és elegánssá is tesz.

Viselhető pulóver felett, póló felett, kis top, vagy fűző felett, s akkor akár már az ing szerepét is betöltheti. A bőr blézer szabása, akkor ideális, ha kicsit hosszabbra van engedve, de természetesen ez is relatív, ha Ön más szabással szeretné bőr blézerét, ehhez mi maximálisan partnerek vagyunk.

Ahogyan a bőr ing szabásvonalában követheti a klasszikus ingformát , de elmehet akár a vadnyugati western-stílusig is. Egy azonban biztos, csak akkor lesz ezeknek a bőr felsőknek igazán élményszerű a viseletük, ha méretre szabva készíttetjük el.

Szalonunkban minden típusú bőrrel a tökéletesség és a teljesség igényével dolgoznak varrónőink, hisz tudjuk, mindamellett, hogy különleges ruhaanyag, nagyfokú figyelmet is igényel.

Várjuk megrendelését! Keressen bennünket bizalommal, mi tökéletes bőr blézert, bőringet szabunk, varrunk Önre!