Bőrruha, bőrszoknya készítés

Bőrruha, bőrszoknya készítés

A bőr az örök klasszikus ruhaanyag, amit nem mindig lehet divatosnak mondani, de tény, hogy sosem vonul ki igazán a divatból. Sőt, vannak időszakok, amikor mindig előkerül, főleg ősszel, hisz tudjuk a bőr jó hőszigetelő.

Ám, ha valaki nyáron szeretne bőrszerelést viselni, annak sem kell elcsüggednie, hisz a bőrruha, vagy a bőrszoknya a nyári viseletre nagyon is alkalmas.

Sokan azonban úgy gondolják bőrbe öltözni, vagy túl közönséges, vagy nagyon férfias, ám létezik minden esetben a köztes megoldás, amivel igenis megtalálhatjuk az ideális színű, stílusú, fazonú bőrruhát, vagy bőrszoknyát.

A bőr holmik az embert önkéntelenül is a 30-as, 40-es évekbe, az aviátor-korszakba repítik vissza, lelki szemeink előtt pedig megjelenik Katharine Hepburn, amint végig suhan az utcán egy barna bőr ballonkabátban.

Tehát, akinek még nincs annak „kötelező” beszerezni egy bőrszoknyát, vagy bőrruhát, ami megfelelő kiegészítővel párosítva nőies viselet lehet, mentesítve minden közönségességtől.

S bár az idei divat már nem a végletekig szűk formát követi még a bőrszoknyában sem. A bőr inkább lazán és elegánsan követi a test vonalait, ezért egy jó megjelenésű bőr szoknyával, vagy bőrruhával, akkor tud tökéletesen azonosulni viselője, ha méretre készítteti el.

Méretes szabóságunk varrónői minden anyaghoz, így a bőrhöz is tudnak fazont is ajánlani akár, ha Ön esetleg nem döntötte el, milyen szabásvonalú bőrszoknyát szeretne magának varratni.

Várjuk megrendelését! Keressen bennünket bizalommal, mi tökéletes bőrruhát, bőrszoknyát szabunk, varrunk Önre!