Velúr blézer, velúr ing

Velúr blézer, velúr ing készítés

Egy könnyű felső blézert ugyanúgy meg lehet varrni velúr bőrből, mint akár szövetből, vagy ballonból, attól függően, hogy ki milyen fazonnal, szabásvonallal tud azonosulni, milyen stílust érez magáénak. Természetesen a divathullámok, a divatárnyalatok ezt az anyagot sem kímélik, nem lehet ráfogni egyik szabásvonalra sem, hogy klasszikus, hisz szinte minden évben jön egy újítás, és rögtön átértékelődik az elegancia, a könnyedség, vagy akár a sportosság fogalma is.

Ettől függetlenül nagyon elegáns, alkalmi, de sportosabb utcai, mindennapi fazonokat is szabhatunk a velúr bőrből.

Ahogyan a velúr ing is lehet klasszikus ing szabású, vagy teljesen modern szabásvonalú, az aktuális divatnak megfelelően, hosszabb, vagy rövidebb. A velúr bőr, puha és könnyen kezelhető, így tökéletesen lehet méretre szabni belőle azt a stílust, amit viselője hordani szeretne.

Szalonunkban méretre pontosan készítjük el az Ön igényeihez igazított ruhadarabot, akár egyéni elképzelés szerint is. Bátran felvállaljuk mindezt, hisz olyan régóta dolgozunk a szakmában, hogy annak minden ötletét, apró trükkjeit alkalmazni tudjuk. A cél a méretre szabott, passzoló ruha, és az elégedett ügyfél.

Várjuk megrendelését! Keressen bennünket bizalommal, mi tökéletes velúr bőr blézert, velúr inget szabunk, varrunk Önre!