Bőr blézer készítés

Karcsúsított bőrzakó, bőr blézer készítés

A bőrzakó szabásának, fazonjának egyik lehetséges változata a karcsúsított bőrzakó, ami tulajdonképpen azt jelenti, hogy a zakó két oldalt be van karcsúsítva. Kifejezetten jól áll vékonyabb hölgyeknek, vagy olyan teltebb hölgyeknek, akiknek a derék részük vékonyabb. A karcsúsított bőrzakó nem csak öltöztet, de optikailag csinosabbá is teszi viselőjét.

A bőr blézer olyan felső, amit akkor viselünk, amikor már a kabát is, vagy a zakó is sok, inkább egy blézer kívánkozik ránk. A bőr blézer valamivel talán rövidebb és merészebb szabásvonalakkal is rendelkezhet, mint egy bőrzakó, ezért inkább csak a nyári hűvösebb reggeleken, vagy a hűvös esti órákban jó felkapni, mint egy csinos, sportos, vagy akár vagány ruhadarabot.

Szalonunkban a karcsúsított bőrzakót, vagy a bőr blézert méretre szabva készítjük el, s így az a csinos darab, amit kinézett önmagának valóban az a tökéletesen passzoló ruhadarab lesz. Rengeteg szín közül válogathat.Varrónőink munkájába egyáltalán nem fog csalódni.

Várjuk megrendelését! Keressen bennünket bizalommal, mi tökéletes karcsúsított bőrzakót, bőr blézert szabunk, varrunk Önre!