Hosszú szőrű irhakabát

Hosszú szőrű irhakabát, rövid szőrű irhakabát készítés

Az irha kikészítése mind szőr mind bőroldalát tekintve számtalan variációt kínál, s mindez a fejlett technológiának köszönhetően. A szőroldalt tekintve két nagy csoport létezik: az eredeti hosszában meghagyott szőrhosszúságú irha és a nyírott szőrű irha. Magyarországon inkább a nyírott fajtával találkozhatunk, mivel a hosszúszőrű irha igen meleg, ráadásul jóval drágább is.

A bőroldalt tekintve szintén két nagy csoportról beszélhetünk: a velúros, illetve a nappásított felületű irhabőrről. Magyarországon a nappásított irha láttán sokan azt gondolják, hogy az nem más, mint bőrkabát szőrme béléssel, mert inkább a velúros felületre asszociálnak az irha kapcsán.
A hosszú szőrű irhakabát igazán különleges megjelenéssel bír, elkészítése csak akkor lehet tökéletes, ha méretre szabva történik. Szalonunkban nagyfokú biztonsággal kezeljük a hosszú szőrű irhát, amiből egy tökéletesen passzoló, ideális kabátot tudunk varrni Önnek. A rövid szőrű irhakabát, inkább a klasszikus irhakabátnak számít vidékünkön, elegáns, kellően meleg, ám ezt is csak szakértő kézzel lehet jól megvarrni.

Várjuk megrendelését! Keressen bennünket bizalommal, mi tökéletes hosszú szőrű irhakabátot, rövid szőrű irhakabátot szabunk, varrunk Önre!