Irhabunda átszabás

Irhabunda átszabás, irhabunda igazítás, irhabunda szűkítés, irhabunda bővítés

Az irhakabát mellett, az irhabunda szintén az őszi, téli hónapok hasznos felső ruházata, amit minden nő és férfi szívesen visel. Az irhabunda, akkor adja vissza megfelelően viselője alakját, akkor mutat elegánsan, ha méretre szabva készül. Igen ám, de van olyan eset, amikor az elkészült irhabundánk tökéletes állapotban van ugyan, de úgy érezzük kicsit idejét múlt szabásvonallal rendelkezik, a divat világa teljesen más fazont gondolt aktuálisnak.

Ekkor sem kell megválni kedvenc ruhadarabunktól, mert irhabunda átszabással egy teljesen aktuális szabásvonalú, divatos bundát kapunk. Csak hozza el hozzánk bátran, varrónőink és varróink , ha kell, teljesen szétszedik és átszabják az Ön igényei szerint.

Amennyiben bundája nem igényel teljes átszabást, irhabunda igazítással, akár régi, akár újonnan vásárolt bundáját méretre tudjuk Önnek igazítani, teljes mértékben szem előtt tartva egyéni igényeit.

Mikor ősszel vagy télen előkerülnek a szekrény mélyéről az irhabundák, hasonlóan a többi ruhadarabjainkhoz megtörténhet, hogy vagy szűkebb, mint testméretünk, vagy bővebb. Ez előfordulhat akár egy készen vásárolt irhabundánál is. Szalonunk erre is megoldást nyújt irhabunda szűkítéssel, vagy irhabunda bővítéssel, a megfelelő méretre igazítjuk, és ismét viselhetővé tesszük.

Várjuk megrendelését, ha irhabunda átszabásban, irhabunda igazításban is a legjobbakat keresi!