Irhajavítás

Szakszerű irhajavítás

Az irhajavítás nem egyszerű ruhakészítési feladat, maga az anyag igen különleges, és ha nem szakértői kezekkel nyúlnak hozzá, már akkor képes sérülni, szakadni, vagy foszlani. A belőlük készített ruhák is néha épp a szakértelem hiánya miatt sérülnek olyan hamar.

Egy olyan anyag sérülésének helyrehozása, megjavítása, mint az irha pedig arányaiban több időt is képes elvenni, mint amennyi egy adott ruhadarab elkészítéséhez szükséges. Épp azért, mert óvatosan és minden szakértelem bevonásával kell az irhajavításhoz hozzá fogni.

Az irha tulajdonképpen állati eredetű szőrmeborítású bőr; egyben testesül meg benne a szőrme puha érzése, és a bőr védelmező tartóssága, általában juh, vagy báránybőrből készül. Ezek a bőrök gondos munkálatokat igényelnek, készítésüket nem szabad elkapkodni, ha pedig már a belőlük készült ruha megsérült, akkor csakis szakértő varró, vagy varrónő kezébe szabad adni irhajavításra.

Szalonunk minden irhából készült ruhadarabot megjavít, garancia erre varróink sok éves tapasztalata, varrodánk felszereltsége, s mindazok a technikák, trükkök, amelyeknek a birtokában vagyunk.

Várjuk megrendelését, ha irhajavításban is a legjobbakat keresi!