Irhakabát alakítás

Irhakabát alakítás, átalakítás

Hamarosan itt az ősz, utána a tél. Lassan ideje előkeríteni az irhakabátokat és alaposan átvizsgálni, mert bizony könnyen meglehet, hogy az, ami tavaly még tökéletesen állt rajtunk, idén már vagy szűk, vagy pedig bő lesz. S nem szükséges minden évben újabbnál, újabb irhakabátokat varratni, egyrészről ez sok embernek nagy anyagi megterhelést jelent, másrészről, az az irhakabát, aminek szabásvonala tavaly divatos volt, ugyanúgy idén is divatos lehet.

Ám, ha mégsem biztos ebben, akkor irhakabát átalakítással egyszerűen és könnyen fel lehet frissíteni az elavultnak vélt szabásvonalakat, lehet segíteni a szűkítés és a bővítés problémáján.

Egyszerűen, könnyen? Igen! Szalonunkban varrónőink és varróink minden tudásukat beleadva fognak az irhakabát átalakításhoz, nyúlnak hozzá a nemes anyaghoz, és az Ön igényeit maximálisan szem előtt tartva alakítják, mondhatni varázsolják újjá kedvenc irhakabátját.

Mindazok a technikai fogások a birtokunkban vannak, amellyel régi, akár megunt, vagy divatjamúlt irhakabátját ismét viselhetővé tesszük, amiben újra elegánsnak, csinosnak és magabiztosnak érezheti önmagát.

Várjuk megrendelését, ha irhakabát alakításban is a legjobbakat keresi!