Irhakabát javítás

Irhakabát javítás, átalakítás

Tisztában vagyunk azzal, mennyire drága anyag is az irha. Ebből az anyagból készült kabát, vagy mellény munkafolyamata nem egy-két órát vesz igénybe, s azért valljuk be, készítésével minden varroda a tökéletesre törekszik.

S egy szépen, kreatívan kidolgozott és megvarrt irhakabátot minden bizonnyal büszkén hordja viselője, főleg, ha az minden tekintetben olyan, mintha ráöntötték volna.

Ám mi történik abban az esetben, ha az irhakabát megsérül, elszakad, foszlik, anyagában sérül, varrás mentén sérül, a zsebe szakad ki? Nyilván egy drágán elkészített irhakabátot nem lehet csak úgy eldobni, akár egy jelentéktelennek tűnő szakadás, sérülés miatt, vagy akár egy sokkal komolyabb sérülés miatt.

Hozza el hozzánk! Varróink sok éves tapasztalattal rendelkeznek irhakabát javítás terén, legyen szó bármilyen sérülésről. Szalonunkban minden típusú szakadást, vagy foszlást meg tudunk javítani.

Bízza drága irhakabátja javítását is ránk, mi visszaadjuk újkori fényét, eleganciáját, szabásvonalát ugyanaz a tökéletesség fogja jellemezni, mint amikor először magára öltötte.

Varrodánk arra törekszik, hogy irhakabát javítás terén is a maximálisat nyújtsa Önnek. Várjuk megrendelését, ha irhakabát javításban is a legjobbakat keresi!