Irhakabátban cipzárcsere

Irhakabát javítás, cipzárcsere

Irhakabátot lehet akár gombbal, vagy akár cipzárral is „felszerelni”, utóbbi azonban a sok használattól nem meglepő, ha egy idő után elromlik és cserére szorul. De épp a kabát anyaga miatt, ezt a cserét nem végezhetjük el otthon, még, ha egy kicsit úgy érezzük is, hogy jártasak vagyunk a ruhakészítés, a ruhajavítás alapvető folyamataiban. Esetleg annyi vonzalmunk van a varráshoz, hogy egy cipzárcserét gond nélkül is megejthessünk.

Az irhával finoman és precízen kell bánni, ezt nem győzzük eléggé hangsúlyozni, mert az anyagban szakértelem nélkül akár végérvényesen is kárt tehetünk.

S az irhakabátban cipzárcsere épp egy olyan művelet, amit szakértelem nélkül nem lehet pontosan megcsinálni, úgy, hogy az a kívülállónak semmiben sem tűnjön fel. Az irhakabátban cipzárcsere egy olyan ruhajavítási művelet, aminek nyomán az új „alkatrész” milliméterre kell passzoljon a régi helyére, hogy a kabát esése, szabásvonala a régi maradjon.

Ehhez nyújtja varrodánk szakértelmét, varróink a munkájukat, s az eltelt jó néhány év tapasztalata, szalonunk felszereltsége a garancia, hogy az ehhez hasonló műveleteket maximális szakértelemmel végezzük.

Várjuk megrendelését, ha irhakabátban cipzárcseréhez is a legjobbakat keresi!