Irhamellény készítés

Gombos irhakabát, irhamellény készítés

A gombolással zárt irhakabátot, a klasszikusnak számító kabátok közé sorolhatjuk. A gombos irhakabát gombjai lehetnek díszesek, kisebbek, nagyobbak, ám az esetek többségében nem csak funkcióként szolgálnak, hanem részesei a kabá5tnak, harmonizálniuk kell az irhakabát színével, szabásvonalával.

Az irhamellény sokfélesége mutatja, hogy mindig képes megújulni ez a ruhadarabunk is. Az irhamellény lehet egyenes szabású, gombozott, vagy cipzáras, szőrmés, vagy szőrmedíszítéses, karcsúsított.

Mindenki szereti magán viselni a különleges tapintású irha anyagból készült mellényt. Ám ezek a ruhadarabok igazán csak akkor mutatnak jól, ha méretre szabva készítik el. Szalonunkban varróink a szakma iránti tisztelettel varrnak minden stílusú ruhadarabot, ahogy az irhamellényt is. Hozott, vagy akár nálunk választott anyagból is dolgozunk, célunk, hogy Ön elégedett és visszatérő ügyfelünk legyen.

Várjuk megrendelését! Keressen bennünket bizalommal, mi tökéletes gombos irhakabátot, irhamellényt szabunk, varrunk Önre!