Kapucnis irhakabát

Kapucnis irhakabát, cipzáras irhakabát készítés

Az irhakabát nem csak egyszerű kabát lehet, fazontól függően lehet fiatalos, lendületes, nyugodtan mondhatjuk, hogy a kapucnis irhakabát is ilyen. Ettől függetlenül viselheti szinte mindegyik korosztály és mindkét nem. A kapucnis irhakabáton a kapucni lehet akár, rávarrt vagy levehető, lehet szőrmedíszítéses, vagy díszítés nélküli. Bármelyiket is válasszuk, a végeredmény minden esetben egy csinos, elegáns irhakabát.

Az irhakabát bezárása nem minden esetben gombolással történik, másik lehetséges megoldása a cipzár használata. A cipzáras irhakabát, akár férfi, akár női fazonban is lendületes, fiatalos megjelenést kölcsönöz a kabátnak.

Méretes szabóságunk az Ön igényeinek megfelelően készíti el irhakabátját, legyen az kapucnis vagy cipzáras, a fazont, szabásvonalat, akár az Ön elképzelései, vagy a mindenkori divat szerint is tudjuk alakítani. Hozott és nálunk választott anyagból egyaránt dolgozunk.

Várjuk megrendelését! Keressen bennünket bizalommal, mi tökéletes kapucnis irhakabátot, cipzáras irhakabátot szabunk, varrunk Önre!