Női irhakabát és férfi irhakabát

Női irhakabát és férfi irhakabát készítés

Az irhakabát az egyik legszebb ruhadarab, amit egész télen, minden alkalomkor viselhetünk, akár hétköznapokon, akár elegáns ünnepi alkalomkor megállja a helyét, és korosztálytól függetlenül viselhető.

A nőket csinossá, a férfiakat férfiassá és elegánssá varázsolja egy jól szabott irhakabát. Akár női irhakabátról legyen is szó, akár férfi irhakabátról, mindkét nem kabát fazonjának megvannak a sajátos stílusjegyei, amit csakis méretre szabva lehet igazán tökéletesen visszaadni.

Szalonunkban a szakma kiválóságai szabják-varrják az Ön által megálmodott akár női, akár férfi irhakabátot, hogy a végeredmény, egy tökéletesen passzoló felső ruhadarab legyen. Ami egyrészt véd a téli hideg ellen, másrészt tökéletesen mutat viselőjén, alkalmazkodva annak alakjához, testarányaihoz.

Akár egyéni elképzelés szerint is dolgozunk, vagy a mindenkori divat alapján, amit mi is napra aktuálisan figyelemmel kísérünk. Hozott irhából, vagy nálunk választott irhából is megvarrjuk a kívánt irhakabátot.

Várjuk megrendelését! Keressen bennünket bizalommal, mi tökéletes női irhakabátot, férfi irhakabátot szabunk, varrunk Önre!