Motoros ruházat

Motoros ruházat készítése

Minden tavasszal eljön az a pillanat, amikor a motoros társadalmat az időjárás végre kicsábítja a szabadba, utat engedve előkelő hobbijuk élvezetének. Vannak, akik kényszerből és praktikus megoldásból motoroznak, s vannak azok, akiknek a motorozás létforma. Ezeket a szenvedélyből motorozó embereket jellegzetes motoros ruházatukról lehet igazán felismerni, ami egy olyan egységes egészet alkot, amiről csak azok nyilatkozhatnak igazán, akik viselik e ruhadarabokat.

Ám a motoros ruházatot nem csak azok viselhetik, akik rendszeresen motorral közlekednek, hanem azok is, akik vonzódnak ehhez a különleges stílusirányzathoz, élvezik a bőr különleges érintését, és napközben is szívesen viselnek motoros bőrnadrágot.

A motoros bőrnadrág viselete kortalan maradt az évszázadok során, enyhe túlzással mondhatjuk, hogy mióta Gottlieb Daimler ezt a hihetetlen hobbit átnyújtotta a világnak a motorkerékpár feltalálásával egy különleges társadalom létrehozásában is szerepe volt.

A motoros bőrruházat, a motoros bőrnadrág a motor szerelmeseinek nem csak védőöltözet lehet, hanem státuszszimbólum is egyben, ami mindenképp jelzés értékű a többi ember számára.

Épp ezért, aki különleges saját igényeire szabott motoros bőrruházatot szeretne, az nem használtan vagy egy átlagos kész ruhát vásárol magának, hanem méretre varratja a saját elképzelései szerint.

Mert a motoros ruházat egyet jelent azzal az életérzéssel, szabadsággal, a kötetlen és korlátok nélküli élettel, amit igazán csak a motorosok értenek meg és éreznek át.

Bőr motoros ruházatra van szüksége?

Vagy egyszerűen csak beleszeretett a motoros bőrnadrágokba?

Varrodánk elkészíti Önnek!

Cipzáras, fűzős egyedi motoros bőrruházatot szeretne? Meglévő , bőrből készült motoros ruházatát szeretné javíttatni, átalakítani a szezonra?

Keressen fel bennünket bizalommal, szalonunk várja megrendelését!