Esküvői ruha varrás és alakítás

Esküvői ruha

 

Az esküvői ruha kiválasztása egy nő életében nagyon fontos pillanat. Maga az esküvő, maga az ünnepség csakis őróla szól, minden körülötte forog. Azt is mondhatjuk nyugodt szívvel, hogy egy nő esküvői ruhát egy életre választ, mert az élmény és az emlék élete végéig vele marad. Talán ez az egyetlen ruhadarab, aminek a kiválasztása, anyaga, fazonja, stílusa, díszítése mind-mind komoly fejtörést okoznak, s komoly visszavonhatatlan döntést eredményezhetnek. Ezt minden esküvőre készülő nő tudja, s általában végleges választása előtt alaposan tájékozódik az aktuális divat, s az egyéni ízlés szempontja szerint.

Manapság az esküvői ruha kölcsönzését háttérbe szorítja, saját egyéni igényhez, stílushoz, egyéniséghez igazított ruha készíttetése, varratása. Saját esküvői ruhában, ez az életben mérföldkövet jelentő esemény sokkal intimebb, bensőségesebb.

Amennyiben esküvői ruháját velünk készítteti el, egy családias hangulatú szalon várja, s Ön, mint megrendelő gyakorlatilag végig részt vesz ruhakölteményének megszületésében. Profi csapatunk olyan esküvői ruha elkészítését is vállalja, amiről Önnek saját elképzelései vannak. Szalonunkban olyan minőségű esküvői ruhákat készítünk, amiben Ön saját esküvőjén valóban a különleges alkalom „királynője” lehet. Várjuk megrendelését a következő esküvői ruha kategóriákban is:

  • – hosszú esküvői ruha,

  • – mini esküvői ruha,

  • – uszályos esküvői ruha,

  • – kétrészes esküvői ruha,

  • – esküvői ruha+boleró,

  • – fűzős esküvői ruha.

Keressen bennünket bizalommal, minden munkánkra minőségi garanciát vállalunk!

Szalonunkban katalógusokból válogathat az anyagminták közül,de ezek mellett hozott anyagból is vállalunk méretre készítést.