Esküvői ruha és boleró, fűzős esküvői ruha

Esküvői ruha és boleró, fűzős esküvői ruha készítése

Még ma is kevesen tudják, de a menyasszonyi ruhát Viktória királynő találta fel Angliában. És ő volt az is, aki a fehér ruha romantikus stílusát megteremtette. Dús, fehér szaténból varrt ruhát viselt 1840-ben tartott esküvőjén, amelyet narancsvirágszirmok szegélyeztek és vert csipkével díszítettek. A XIX. század fordulóján a menyasszonyok már fehér muszlimruhában, tüll fátyolban, hajukban virággal álltak az oltár elé.

Az esküvői ruha fontos kiegészítője a boleró, ami együtt méretre készítve lehet csak tökéletes, akárcsak a különleges formájú fűzős esküvői ruha. A fűző alatt tulajdonképpen azt a ruhadarabot értjük, ami a menyasszonyi ruha dekoltázsa és a szoknyarész között található.

A fűzős esküvői ruha különböző fazonban ismert, mint a testhez simuló fűző, merevítőkkel és zsinórokkal, ujjak nélküli fűző, amit a nyakba akasztanak, általában a hát meztelen marad, esetleg középen nagyon feszes, a testalkatot hangsúlyozva. Az anyag egy bizonyos része becsavarja a derekat elől és hátul keresztezve azt.

Szalonunkban méretre készítjük az Ön testalkatához legideálisabb esküvői ruhát és bolerót, vagy a fűzős esküvői ruhát, szakértelmünk a biztosíték rá, hogy a várt napon tökéletes formában lesz, egy tökéletesen megvarrt esküvői ruhában.

Várjuk megrendelését! Keressen bennünket bizalommal, mi tökéletes esküvői ruhát+bolerót, fűzős esküvői ruhát szabunk, varrunk Önre!