Hosszú esküvői ruha, mini esküvői ruha

Hosszú esküvői ruha, mini esküvői ruha készítés

Korábban nem volt általános szokás, hogy esküvő alkalmából külön menyasszonyi ruhát varrassanak. A menyasszony a saját, meglevő legújabb és legszebb ünnepi ruhadarabjaiból válogatta össze az esküvői, majd a lakodalmi viseletét. A régi idők menyasszonyának öltözete szinte azonos volt az adott tájegység szokásos ünnepi öltözetének ruhadarabjaiból összeállított viselettel.

Ám ez a mentalitás lassanként megváltozott, olyannyira, hogy mára már rengeteg fazonú, szabású esküvői ruhát láthatunk, csak a fantázia szab határt az elképzelések kivitelezésének.

Legyen akár klasszikus hosszú esküvői ruha, vagy a szintén lassan megszokottá vált mini esküvői ruha, a lényeg minden esetben, hogy a mennyasszony tökéletesen mutasson benne.

Szalonunkban hosszú esküvői ruha és mini esküvői ruha varrását is vállaljuk, az Ön által kiválasztott ruhaanyagból, varrónőink szakértelme a biztosíték, hogy a méretre szabott esküvői ruha maga lesz a tökéletesség.

Várjuk megrendelését! Keressen bennünket bizalommal, mi tökéletes hosszú esküvői ruhát, mini esküvői ruhát szabunk, varrunk Önre!