Uszályos esküvői ruha, két részes esküvői ruha

Uszályos esküvői ruha, két részes esküvői ruha készítés

A mai menyasszonyiruha-divat évszázadok alatt, fokozatosan csiszolódott, alakult ki. Mivel régen a hűség jelképe a zöld szín volt, ezért aztán ez a szín volt a meghatározó a menyasszonyi ruhadivatban is. Majd a 16. század elejétől a zöld szerepét fokozatosan a vörös vette át. Ebben az időben a vörös szín jelképezte a jómódot, hatalmat, gazdagságot és a nők körében is kedvenc viselet volt. A vörös szín után, picit furcsának hangzik, és talán hihetetlen is, de a fekete szín következett. A fekete jelképezte az akkori ember számára a dicsőültséget, ünnepélyességet.

Manapság az esküvői ruha különböző lehet, idézve ezzel is a régmúlt viseletet, amikor még a nők ruházatának tartozéka volt az uszály különleges alkalmakkor. Az uszályos esküvői ruha, uszálya, lehet 20-30 cm, csak épp, hogy hosszabb, mint maga az esküvői ruha, vagy körülbelül 90 cm hosszú a deréktól lefele, és ennél jóval hosszabb, akár 1.20 méter a deréktól lefelé. Sőt ennél még hosszabb is, szintén a deréktól lefelé, 1.80-2.70 méter, vagy akár 3 méteres uszály is létezik.

Hasonlóan a két részes esküvői ruha is végződhet uszályban, de uszály nélküli változata is ismert és népszerű.

Önnek bármelyik stílus is tetszik, szalonunk varrónői olyan szakértelemmel varrják meg, hogy élete legszebb pillanatában is könnyednek és tökéletesnek érezze benne magát.

Várjuk megrendelését! Keressen bennünket bizalommal, mi tökéletes uszályos esküvői ruhát, két részes esküvői ruhát szabunk, varrunk Önre!