Egyen blúz, forma blúz, hosztesz blúz

Egyen blúz, forma blúz, hosztesz blúz készítés

A klasszikus formaöltözettől eltérően, ami blúz –szoknya, vagy ing-nadrág kombinációjából áll, egy egyen blúz is lehet önmagában is formaöltözet.

Szalonunkban bármilyen egyen blúzokat méretre szabva készítünk el, a szolgáltatói szférában ma már szinte követelmény a forma blúz használata, a cég egyedi jelzésével. Ezért is fontos, hogy ezek a ruhák tökéletesen passzoljanak viselőjükön.

A hosztesz blúz, a klasszikus formablúzok mellett néha merészebb vonalakat is megenged, ám ezt is csak úgy lehet igazán szépen megvarrni, ha méretre szabva készül el.

Ahogyan az egyen blúz esetében is, a legfontosabb, hogy az a felső ruhadarab a cég és a viselője harmóniáját tükrözze. Bármilyen szabásvonalú egyen blúzra is van szüksége szalonunkban méretre szabva készítjük el, úgy, hogy akár egyéni elképzeléseket is figyelembe veszünk. Hozott anyagból és nálunk kiválasztott anyagból egyaránt dolgozunk, előtérbe helyezve mindazt, ami az Ön cégét legjobban kifejezi.

Várjuk megrendelését! Keressen bennünket bizalommal, mi tökéletes egyen blúzt, forma blúzt, hosztesz blúzt szabunk, varrunk!