Női és férfi méretes szabóság

Szabóság

A szabóságon belül a szabászaton  kezdődik tulajdonképpen a ruha modellezés , a ruha készítés alapja, ha itt valami hiba csúszik be, az végig megmarad a varrás egész folyamatán.. Aki méretes szabósággal foglalkozik, az nem engedhet meg magának apróbb hibákat  sem; akár férfi szabóságról, női szabóságról, vagy bőrszabóról beszéljünk. Mindennek  kell passzolnia,  hogy az ügyfél megrendelése nagyon jól  mutasson. A szabóságunkon olyan nagy szakértelemmel és tapasztalattal rendelkező szabók dolgoznak, akiknek bízhat munkájukban. Így az Ön által megrendelt ruhadarab elkészültekor a lehető legjobban  fog alkatán mutatni. Szabóságunk az Ön igényeihez igazodik. Tájékozódjon bővebben oldalainkon. Várjuk megrendelését.

Női ruházat varrása méretre hétköznapra, alkalomra, esküvőre

Nőiesség és elegancia jellemzi varrodánk által készített kosztümök több fajtáit, akárcsak a szoknya varrást, blúzokat, nadrágokat, kabátokat. Az általunk elkészített női ruhák tárháza kifogyhatatlan, mindemellett az elegancia, az egyedi igények, egyedi konstrukciók sem ismeretlenek szakembereink számára.

 

Gyakorlatilag bármivel megkeresheti szalonunkat, ha szüksége van egy csinos ruhadarabra, legyen az bármilyen stílusú szoknya varrás, vagy akár kosztüm, kosztüm nadrággal (a klasszikus nadrágkosztüm), angolkosztüm, vagy egy csinosan passzoló nadrág, kabát vagy blúz. Anyagát tekintve pedig lehet akár szövet, vagy farmer, gyapjú vagy selyem, kabát esetében balon.

Férfi öltöny készítés és alakítás

 

A férfi öltözéke akár a mindennapokban is elképzelhetően az öltöny lehet; ami alapesetben tartalmazza a zakót, nadrágot, mellényt, s az ezek harmóniáját egyesítő kabátot. A férfi öltöny készítés szalonunkban különböző fazonú lehet, dupla soros öltöny, két, vagy három részes öltöny. Zakójában a gombok variálásával, készíthetünk két vagy háromgombos zakót, sliccest, bélelt, vagy béleletlent. Nadrágokban készíthetünk méretre szűk, hajtókás, hajtásos, bő szárú, vagy a sportosabb bermuda, esetleg halász nadrágot is. A mellények tárháza is igen változatos. különböző gombolású mellényeket készíthetünk Önnek. A férfi öltönyök készítése, a zakók, a nadrágok, a mellények és a kabátok anyagát tekintve, dolgozhatunk szövetből, gyapjúból, selyemből és kasmírból is.