Esküvői öltöny, vőlegény öltözet

Esküvői öltöny, vőlegény öltözet készítés

Esküvői ruhát választani mindkét fél részéről örömteli feladat, ám ugyanolyan körültekintéssel kell a vőlegény számára is megtalálni az ideális esküvői öltönyt, mint a mennyasszonynak a mennyasszonyi ruhát. A kettőnek ugyanis, egy egészet kell alkotniuk, színben és stílusban harmonizálniuk kell. A stílus azért fontos, mert egy modern szabásvonalú mennyasszonyi ruhához semmiképp sem illik a klasszikusnál régebbi, komor szabásvonalú esküvői öltöny.

Annak ellenére, hogy Amerikában már sok esetben szakítottak az esküvői öltözködési hagyományokkal, főleg az ismert hírességek, az európai emberre még mindig jellemző az az öltözködési formaság, amivel az esküvő ünnepélyes voltát megtisztelik.

Ezért a férfi esküvői öltönyére is szigorú szabályok vonatkoznak, s ezért is választanak mindig igényes, minőségi alkalmi öltönyt erre a szerepre.

Ám egy esküvői öltöny csakis akkor néz ki igazán tökéletesen viselőjén, csak akkor lehet a mennyasszony mellett az est másik fénypontja, ha méretre szabva készítteti el.

Így minden tévedés kizárt és a jeles napon, a tökéletes ruhadarab fog passzolni, a tökéletes párhoz, harmóniában egymással

Szalonunkban magasan kvalifikált varrónők dolgoznak, megfelelő szakmai tapasztalattal rendelkeznek alkalmi öltönyök elkészítéséhez is.

 

Várjuk megrendelését! Keressen bennünket bizalommal, mi tökéletes esküvői öltönyt, vőlegényi öltözetet szabunk, varrunk Önre!