Autós kabát, balon kabát, férfi bélelt kabát

Autós kabát, balon kabát, férfi bélelt kabát készítés

Az autós kabát akkor javasolt, ha viselője sportos, könnyedebb, de még mindig az elegáns stílust képviseli. Az autós kabát hossza mindig térdig ér, hogy kényelmes legyen vezetés közben, s jellemzője, hogy ülés közben egyáltalán nem gyűrődik.

Az autós kabát egyes részeit általában az aktuális divathullámnak megfelelően alakítják, hogy mindig időszerű legyen.

Az autós kabát 1900 körül alakult ki, mint az időjárás és a por ellen védő felsőkabát autóvezetőknek. Hosszú és bő fazonú, vászonból, selyemből, vagy bőrből készült, télen szőrmebéléssel. Színe jellemzően szürke vagy okkersárga volt. A ’20-as évektől általában raglán szabású. Az ’50-es évektől elsősorban férfiak olyan rövidkabátja volt, mely balra nyíló, hátsó hasítékkal, autós-sliccel, vagy oldalt fel sliccelve, és általában cipzárral záródott.

A klasszikus balon kabát, amit a néhai Columbo hadnagy is viselt. A balon kabátot tavaszi-őszi kabátként viseli mindkét nem. A színek és a szabásvonalak ugyan állandóan változnak, hogy mindig megújulva térjen vissza a divatba.

A férfi bélelt kabát lehet dzsekiszerű, vagy egyszerű egyenes vonalú kabát, mindkét esetben a funkciója a meleg megtartása az őszi, vagy a téli hidegben.

Válasszon Ön bármilyen stílusú, fazonú, anyagú kabátot, szalonunk által méretre szabva, tökéletesen passzoló ruhadarabbal lesz gazdagabb. Varrónőink maximális tudásukat adják minden munkájukhoz.

Várjuk megrendelését! Keressen bennünket bizalommal, mi tökéletes autós kabátot, férfi balon kabátot, férfi bélelt kabátot szabunk, varrunk Önre!