Egy slicces zakó, két slicces zakó

Egy slicces zakó, két slicces zakó készítés

Annak ellenére, hogy a férfi öltözéken sok variációt nem lehet betervezni, annyival mégis lehet azonban a zakók fazonját kicsit „bolondítani”, hogy oldalt, hátul, egy vagy két sliccet használunk.

A „slicc” hasítékot jelent, szoknyákon, zakókon használják, kicsit különlegessé, ruhadarabtól függően akár „szexivé” is tehet például egy szoknyát.

A zakókat általában egy sliccel, vagy két sliccel látják el. Az 1 slicces zakók általában „komolyabbak” és vékonyabb testalkatú férfiakra illenek leginkább. A 2 slicces zakók pedig sokkal sportosabb, lazább megjelenést biztosítanak viselőjének és jobban illenek a testesebb férfiakra is.

Méretes szabóságunk mindkét típusú zakót nagy szakértelemmel készíti el Önnek, akár egy slicces, akár két slicces fazonról legyen is szó, varrónőink keze nyomán mindkét típusú zakó tökéletesen illeszkedik viselőjére. Akár hozott ruhaanyagból, akár a nálunk választott anyagból is elkészíthetjük kiválasztott zakóját.

Várjuk megrendelését! Keressen bennünket bizalommal, mi tökéletes 1 slicces zakót, 2 slicces zakót szabunk, varrunk Önre!