Egy soros gombolású mellény, dupla soros gombolású mellény

Egy soros gombolású mellény, dupla soros gombolású mellény készítés

A mellényt legrégibb formájában tulajdonképpen ujjasnak hívták, s egy volt a kabáttal. A 17. században elvált a kabáttól, külön ruhadarabbá alakult, s elvesztvén ujjait, a kabát alá került. Majd a különböző stílus irányzatok hatással voltak erre a ruhadarabra, gondoljunk csak a rokokó túldíszítettségére, fodrozására, amíg elnyerte mai ismert formáját.

Mára a férfi mellény elnyerte divatos és kellemes benyomást keltő hatását, önmagában is öltöztet, de öltöny szinte elképzelhetetlen viselet mellény. nélkül , ha a férfi leveszi zakóját, de alul mellényt visel, akkor is megmarad valami ünnepélyes, valami elegáns öltözékéből.

Az egy soros gombolású mellények, vagy a dupla soros gombolású mellények mindig harmonizálnak az öltöny gombolásával, az öltöny tulajdonképpen ettől a ruhadarabtól válik egységes egésszé.

Szalonunkban méretre szabva készítjük el Önnek az egy soros gombolású, vagy két soros gombolású mellényét, ha van egy csinos öltönye, de még nincs hozzá mellény, nálunk beszerezheti. Nem beszélve arról, hogy a mellényt inghez önállóan is viselheti.

 

Várjuk megrendelését! Keressen bennünket bizalommal, mi tökéletes 1 soros gombolású mellényt, és 2 soros gombolású mellényt szabunk, varrunk Önre!