Férfi szövet kabát, férfi gyapjú kabát, férfi kasmír kabát

Férfi szövet kabát, férfi gyapjú kabát, férfi kasmír kabát készítés

A kabát, nemtől függetlenül az a felső ruházat, amit késő ősztől, kora tavaszig a legtöbbet viselünk ruházatunk fölött. Így természetes, hogy ettől a ruhától függ a megjelenésünk elsődleges megítélése. Fontos szempont, hogy a kabát tükrözze egyéniségünket, eleganciát sugározzon, ápoltságot és alkatunkat helyes „megvilágításban” adja vissza.

A férfi szövet kabát, s maga a szövet, mint anyag mindig trendi és örök klasszikusnak számít. Egy jól szabott szövet kabát lehet elegáns, a test vonalait tökéletesen követő felső ruházat. Lehet hosszú fazonú, de lehet rövid is, viselhető hétköznapokon, de öltöny felett is, akár üzleti tárgyaláson, vagy állásinterjún is megállja a helyét.

A férfi kabátokat megkülönböztetni általában több szempont szerint lehet, de álljon itt néhány ízelítőül.

Megkülönböztethetjük, anyaga szerint, ami lehet a már említett klasszikus szövet, de ugyanúgy klasszikusnak számít a gyapjú, ez lehet vastag, vagy vékony gyapjúszövet, kasmírszövet, kevert, vagy esetleg egyéb szövet is.

Az alapanyag színe és jellege alapján is különbséget tehetünk a férfi kabátok között.

Szabásuk szerint is megkülönböztethetjük, mind a szövet kabátokat, mind a gyapjú, vagy kasmír kabátokat, mert lehetnek karcsúsítottak, vagy lezserek, s ugyanígy a hossza is szempont lehet. Az egész hosszútól, a félhosszún át, a háromnegyedesig terjedhet.

Gallérja szerint a férfi kabátok lehetnek akár hagyományosak, vagy spiccesek.

Gombolásuk szerint, akárcsak az öltönyöknél a férfi kabátok is lehetnek egy sorosak, két sorosak, vagy akár rejtett gombolásúak is, valamint cipzárasok.

A férfi kabát zsebeinek elhelyezkedése is megkülönböztetésre adhat okot, a zsebek lehetnek ferdén, vagy egyenesen bevágott, esetleg rávarrt zseb.

Továbbá fontos szempont lehet, milyen kiegészítővel látták el a kabátot, mint például az öv, vagy a vállpánt.

Bármilyen fazonú férfi kabátot is szeretne, szalonunkban méretre szabva készítik el nagy tapasztalattal rendelkező varrónőink, akár a felsoroltakon kívül egyéni igények szerint is. Ha újítani szeretne a meg szokott viseletén, bátran jelezze felénk, megvalósítjuk.

Várjuk megrendelését! Keressen bennünket bizalommal, mi tökéletes férfi szövet kabátot, férfi gyapjú kabátot, férfi kasmír kabátot szabunk, varrunk Önre!