Karcsúsított zakó, béleletlen zakó

Karcsúsított zakó, béleletlen zakó készítés

A 2011-es és 2012-es öltöny divatjában folytatódik a két fő irányvonal, vagy másképpen fogalmazva az a törekvés, hogy a férfi öltöny maradjon meg a klasszikusság és férfiasság irányában.

Akárcsak az öltöny divatnak, a zakó divatnak is klasszikus része a könnyebb rész, ennek az évtizednek az öltöny divatja tartalmazza a csúcskorszak legjobb elemeit, itt gondolhatunk a Viktoriánus kor formáira, az 1930-as évek formáira, a 1960-as évek karcsú szabásvonalaira.

Ezek a karcsúsított szabásvonalak köszönnek vissza a napjainkban is használt szabásvonalakon, a karcsúsított zakó vonalainál. A karcsúsított zakó végig követi a test vonalát, de korántsem jellemző a túlkarcsúsítás, hanem csakis a test arányaihoz igazodva.

A béleletlen zakónak, ahogy a béleletlen öltönynek is a születése a hetvenes évekre tehető. Ha anno nem kezd Giorgio Armani és Sergio Galeotti közös üzletbe, meglehet férfi és ruhadarab közötti teljes mértékű kötődés létrehozása, azaz a bélés eltávolítása senkinek sokáig nem jut eszébe.

A béleletlen zakók így könnyedebbek, sportosabbak, és szabásuk kevésbé szigorú, mint a bélelt társuké. Nem beszélve arról, hogy nyáron is könnyebben viselhetővé válnak így a béleletlen zakók.

Várjuk megrendelését! Keressen bennünket bizalommal, mi tökéletes karcsúsított zakót, béleletlen zakót szabunk, varrunk Önre!