Két gombos zakó, három gombos zakó

Két gombos zakó, három gombos zakó készítés

A férfi öltözet stílusát megkülönböztethetjük a gombozással is. Ennél fogva beszélünk két gombos zakóról és három gombos zakóról.

A 2 gombos zakó viselete úgy illik, hogy vagy mindkét gomb begombolva, vagy pedig csak az alsó gomb lehet kigombolva, ellentétben a 3 gombos zakóval, aminél a felső gomb lehet begombolva is és kigombolva is, a középső gomb kötelezően begombolva, míg az alsó gomb soha nincs begombolva.

Bármilyen gombozású zakót is választja egy biztos, legtökéletesebben akkor fog passzolni viselőjén, ha azt méretes szabósággal készítteti el, ahol lehetőség van a többszöri próbára is.

Szalonunk kétgombos zakó, vagy háromgombos zakó varrását is vállalja, varrónőink keze nyomán tökéletes ruhadarabok születnek, amiben Ön igazán férfinak érezheti magát. Mert kiegyensúlyozottnak lenni csak egy harmonikusan passzoló ruhadarabban lehet igazán, félretéve a régi beidegződéssel: a ruha igenis “teszi az embert”..

Várjuk megrendelését! Keressen bennünket bizalommal, mi tökéletes két gombos zakót, három gombos zakót szabunk, varrunk Önre!