Rövid férfi nadrág , bermudanadrág , férfi halász nadrág

Rövid férfi nadrág , bermudanadrág , férfi halász nadrág készítés

A rövid férfi nadrág a nyár klasszikus viselete, szinte bármilyen anyagból készülhet, ami könnyű és megfelelően szellőzik, lehet pamut, szövet, bársony, farmer és még sorolhatnánk. A rövid férfi nadrágnak meglepő, de szintén van divatja, ami általában, bár nem minden nyáron, de néhány évente változik.

Bizonyára mindenkinek van a szekrényében néhány darab, amit nyaranta hord, de nem árt néha az aktuális divatnak megfelelőt beszerezni. Szalonunk bármilyen fazonban, méretre szabva varrja meg az Ön által megálmodott rövid férfinadrágot.

Bermudanadrág, a térdig érő, a térdet még nem takaró rövidnadrág, szárain felhajtással. Sportoláshoz, vagy strandon viselik. Gyapjúszövetből készülhet elegáns változata. Nevét az amerikai Bermuda szigetcsoportról kapta. Szalonunkban bármilyen fazonú bermudanadrágot elkészítünk, akár a sportost, akár az elegánsabb változatot is, de nyitottak vagyunk egyéni igények kielégítésére is.

A halásznadrág a legenda szerint egy szerencsétlen síbaleset következménye nyomán született, mikor az amatőr divattervező, Emilio Pucci saját tervezésű ruhával sietett bajba jutott hölgy ismerőse segítségére. Az 1948-ban megjelenő nadrágfazon az Egyesült Államokban hamar népszerű lett, mind a női, mind a férfi stílusban.

Szalonunkban különféle férfi halász nadrágot készítünk méretre, amiben Ön a sportban, a szabadidő eltöltésében kényelmesen érzi magát, varrónőink minden munkájukra garanciát vállalnak.

Várjuk megrendelését! Keressen bennünket bizalommal, mi tökéletes rövid férfi nadrágot, bermudanadrágot, férfi halász nadrágot szabunk, varrunk Önre!