Szűk férfinadrág, bőszárú nadrág

Szűk férfinadrág, bőszárú nadrág készítés

Bár nem tartják egészséges ruhadarabnak a szűk ruhákat, de tény, hogy a szűk nadrág ismét divatos és egyre több férfin is láthatjuk viszont. Lehet vitatkozni jól áll-e vagy sem viselőjén, a tény azonban megmásíthatatlan, a szűk férfinadrág ismét divatos.

Tarthatjuk sportosnak, tarthatjuk elegánsnak, szalonunkban a szűk férfinadrágot méretre készítve tökéletesen elkészítjük Önnek, akár hozott, akár a mi általunk felkínált ruhaanyagból. Varrónőink keze nyomán a szűk férfinadrág is, aminek követnie kell az alsótest vonalát, tökéletesen fog passzolni.

A 70-es évek divatvilágából ismert bő szárú nadrág is visszatért, a férfiak nadrág öltözéke legyen az alkalmi, sportos, vagy hétköznapi viselet, a bőszáru nadrág központi helyet foglalt el. S most ez a különleges divatforma ismét reneszánszát éli. Tehát, akinek nincs, de szeretne, vagy akinek volt, de ismét kipróbálná, annak ideje, beszerezni legalább egy darab bőszárú nadrágot.

Szalonunkban méretre szabva készítjük el, az Ön által kiválasztott anyagból mind a szűk férfinadrágot, mind a bőszárú nadrágot, varrónőink munkájukra minden esetben garanciát vállalnak.

Várjuk megrendelését! Keressen bennünket bizalommal, mi tökéletes szűk férfinadrágot és bő szárú nadrágot szabunk, varrunk Önre!