Koszorúslány ruha

Koszorúslány ruha

A koszorúslány ruha viselőinek az a szerepük a hagyomány szerint, hogy az esküvő alkalmával kísérik az ifjú párt. A koszorúslány ruha divatja az évek és a hagyomány alakulásával nagy fejlődésen ment keresztül. A koszorúslány ruha az örömanya ruhával és az esküvői ruhával egyfajta egységet kell, hogy alkosson; ez mára már szinte íratlan követelmény lett.

A koszorúslány ruhát, mivel a koszorúslányokból több is van egy esküvőn, úgy kell elkészíteni, hogy az egyfajta összhangot alkosson, ugyanakkor két tökéletesen egyforma ruhát ne lehessen felfedezni. A koszorúslány ruha elsősorban bájával emeli az ünnepség színvonalát, nem csak egy színfoltja az esküvőnek, hanem szerves része, úgy, hogy semmiképp nem harsogja túl színeivel, fazonjával a menyasszonyt.

A koszorúslányok kísérik az ifjú párt a templomba, házasságkötő terembe, segédkeznek a gyűrű átadásakor, a menyasszony csokrát tartják, ezért fontos, hogy a koszorúslány ruha eleganciája ne menjen semmiképp a kényelem rovására.

Szalonunkban ötletes és bájos, elegáns, de mégis kényelmes koszorúslány ruhákat készítünk megrendelésre. Az Ön igényeit mindig szem előtt tartja profi csapatunk a méretvételtől, a szabáson át, a varrásig, a ruhakészítés minden fázisában.

Keressen bennünket bizalommal, minden munkánkra minőségi garanciát vállalunk!

Szalonunkban katalógusokból válogathat az anyagminták közül,de ezek mellett hozott anyagból is vállalunk méretre készítést.