Mini ruha, kétrészes ruha, fűző és szoknya

Mini ruha, kétrészes ruha, fűző és szoknya készítés koszorúslányoknak

A koszorúslány ruha viselői a ceremónia alkalmával előre vonulnak a templomi, vagy a házasságkötő terem első soraihoz, majd megállnak, hogy közöttük vonuljon el a menyasszony. A koszorúslányok állandóan segédkeznek a fiatal pár körül, ezért nem csak elegánsnak, de kényelmesnek is kell lennie a koszorúslány ruhájának.

A koszorús lány ruha egyre inkább megengedi a merészebb fazonokat is, mint például a mini koszorúslány ruha, de bármilyen fazont is válasszunk, a lényeg, hogy harmóniában legyen a menyasszony öltözetével és a díszítéssel az eskövőn.

A koszorúslány ruhák képviselik ugyan viselőik stílusát, alkalmazkodnak, de nem harsogják túl ennek az egységnek a legfontosabb darabját, a menyasszonyi ruhát, még a mini koszorúslány ruha is lehet visszafogott. Így a koszorúslány ruhák egységesen lehetnek az esküvő üde színfoltjai, de megállják helyüket más ünnepi alkalmakkor is.

A kétrészes koszorúslány ruha szintén arra a különleges alkalomra készíthető, ami az esküvői szépséget és eleganciát elvarázsolja.

A fűző és szoknya a koszorúslány ruha egy klasszikus ötvözete, sokféle színből készíthető el, amiben szorgosan „nyüzsöghetnek” a kisebb és nagyobb koszorúslányok az ifjú pár körül az esküvőn.

Szalonunkban a minitől a kétrészes ruhán, a fűző és szoknya kombinációjáig vállaljuk méretre varrását, a tökéletes, precíz munka tisztességével.

Várjuk megrendelését! Keressen bennünket bizalommal, mi tökéletes koszorúslány ruhát (mini ruha, kétrészes ruha, fűző és szoknya) szabunk, varrunk!