Menyecske ruha

Menyecske ruha készítés

 

A menyecske ruhát általában a menyasszony éjfélkor veszi fel, mikor elkezdődik a menyecske tánc, vagy az ún. új asszony tánc. A menyecske ruhának valamilyen módon illeszkednie kell egyrészről az esküvői ruha stílusához, másrészről a menyasszony egyéniségéhez.

Régen alapszabály volt, hogy a menyecske ruha csakis piros lehet, és a lábra papucs került, a ruha elé pedig kötény. Mára már ez a hagyomány kezd eltűnni, és sokkal inkább előtérbe kerülnek a divatos, elegáns menyecske ruhák. A menyecske ruha lehet egy nagyon elegáns estélyi ruha, vagy egy visszafogottabb, egyszerűbb tánchoz, mulatsághoz könnyedebb, kényelmesebb darab, vagy az oly népszerű mini menyecskeruha.

Természetesen a saját esküvőnkön nem az számít, hogy a legutolsó divat szerinti menyecske ruha fazont válasszuk ki, hanem, amiben a legcsinosabbnak, legtermészetesebbnek érezzük magunkat, amiben a legmagabiztosabbak vagyunk.

Szalonunk szinte bármilyen típusú menyecske ruha elkészítését vállalja, amiben Ön saját esküvőjén legjobban sziporkázhat, amiben az esküvői ruha levétele után is az éjszaka, az ünnepség fénypontja marad.

Várjuk megrendelését amennyiben piros menyecskeruhát, vagy mini menyecske ruhát szeretne. Keressen bennünket bizalommal, minden munkánkra minőségi garanciát vállalunk!

Szalonunkban katalógusokból válogathat az anyagminták közül,de ezek mellett hozott anyagból is vállalunk méretre készítést