Piros menyecske ruha, mini menyecske ruha

Piros menyecske ruha, mini menyecske ruha

A menyecske ruha szimbolikus jelentéssel bír az esküvő alkalmával. Hagyomány, hogy a menyasszony éjfélkor a menyasszonyi ruhát lecseréli a menyecske ruhára, mivel éjfél után már nem menyasszony, hanem feleség.

A menyecske ruha hagyományosan piros vagy bordó színű, de ma már nincsenek előírások erre vonatkozóan, hisz egy-egy merészebb darabbal is találkozhatunk, mint a mini menyecske ruha. A menyecske ruha tekintetében elfogadott akármilyen szín, kivétel a fehér.

A menyecske ruhák között még mindig dobogós helyen áll a magyaros szabású, zsinóros, piros vagy bordó színű, fehér köténykés ruha, vagy a régi időkben „babos ruhának” nevezett pöttyös ruha, azonban elfogadottak az alkalmi jellegű kis estélyi, vagy koktél ruhák is.

A méretre szabott menyecske ruha, legyen az piros, vagy mini menyecske ruha előnye, hogy később alkalmi ruhaként még nagyszerűen használható, tehát nem kell csakis egy alkalomban gondolkodnia.

Szalonunkban méretre szabva készítjük el Önnek a tökéletes menyecske ruhát, amiben éjfél után is az alkalom középpontjában marad.

Várjuk megrendelését! Keressen bennünket bizalommal, mi tökéletes piros menyecske ruhát, mini menyecske ruhát szabunk, varrunk Önre!