Női kosztüm, szoknya, nadrág, blúz, kabát

Varrónő

A varroda az a műhely, ahol a varázslat születik, ahol a varrónő keze alatt, egy egyszerű anyagból, szövetből a legszebb estélyi ruhák, a legcsinosabb szoknyák, a legelegánsabb öltönyök készülnek. A varrást tulajdonképpen nyugodtan mondhatjuk művészetnek, s a varrónők ilyen alapon egy mű szerzői, a varrás művészetének gyakorlói. Egy újonnan elkészített ruhadarab, a varrás izgalma, az ügyfél elismerő pillantása, egy önmagára is valamit adó varroda legjobb ismérve. Varrónőink a legjobb minőségű varrás munkákat végzik az Ön által megrendelt ruhadarabon. Legyen az bőrvarrás is, mint bőr varroda is a legkiválóbb munkákat tudjuk felmutatni. Varrónőink az Ön igényeihez igazodnak. Tájékozódjon bővebben oldalainkon. Várjuk megrendelését.

Női kosztüm, szoknya, nadrág, blúz, kabát készítés

Bármilyen női ruhadarabról legyen is szó, csakis egyetlen fontos szempont alapján lehet elkészíteni, hogy az viselőjéből az eleganciát és a nőiességet sugározza, alkattól függetlenül. A női kosztüm, a kosztüm nadrággal lehet akár munkaruha, viselheti a hétköznapokban, vagy csak bizonyos alkalomkor, de méretre szabva, varrva tudja betölteni a funkcióját: öltöztetni és a nőies vonalakat diszkréten kiemelni.

Ehhez viszont ismerni kell a szabás-varrás minden titkát és biztos kézzel, szakértelemmel kell a nyersanyagból csinos ruhadarabot varázsolni. Ugyanez a szakértelem szükséges egy női nadrág, csinos szoknya varrás, blúz és kabát méretre készítéséhez is. Szalonunk mindezeknek a ruhadaraboknak a varrásához szakértelmet és precizitást biztosít, hogy az általunk készített kosztüm, szoknya, nadrág, kosztüm nadrággal, blúz vagy kabát mind az Ön egyéniségét tükrözze, s egy elégedett ügyféllel többet regisztrálhassunk.

Keressen fel bennünket bizalommal, szalonunk az alábbi kategóriákba várja megrendelését:

  • – nadrágkosztüm, kosztüm nadrággal, len kosztüm, selyemkosztüm, angol kosztüm, kiskosztüm,
  • – miniszoknya, hosszú szoknya, rakott szoknya, gumis szoknya, szűk szoknya, nagy méretű szoknya, bő szoknya, midi szoknya, slicces szoknya, szoknyanadrág, hajtásos szoknya, hagyma szoknya, húzott szoknya, len szoknya, len blúz, 8 részes szoknya, 6 részes szoknya, aszimmetrikus szoknya, alkalmi szoknya, gyapjú szoknya, selyem szoknya, taft szoknya, kord szoknya, farmer szoknya,
  • – selyem blúz, karcsúsított blúz, bő blúz, gyűrt blúz, ingblúz,
  • – ceruza nadrág, bő nadrág, szűk nadrág, sort, trapéz nadrág, csőnadrág, ülepnadrág, buggyos nadrág, hajtókás nadrág, gumis nadrág, zsebes nadrág, rövid nadrág, halász nadrág, sztreccs nadrág, selyem nadrág, gyapjú nadrág, len nadrág, farmer nadrág,
  • – tavaszi kabát, téli kabát, kis kabát, bélelt kabát, szövet kabát, hosszú kabát, farmerdzseki, dzseki, balon kabát.

Keressen bennünket bizalommal, minden munkánkra minőségi garanciát vállalunk!