Nagy méretű szoknya, bő szoknya

Nagy méretű szoknya, bő szoknya készítés

Ön akkor is viselhet szoknyát, lehet benne nőies, ha az átlagnál nagyobb testalkattal rendelkezik. Az emberi test különböző, nem mindenkire jó a harminchatos méret, ettől függetlenül lehet egy nő nőies, csinos. A nagy méretű szoknya épp az ilyen alkatú hölgyeknek lehet megoldás. Megoldás lehet, ha csak egy hétköznapi szoknyát, vagy egy elegáns nagy méretű szoknyát keres ünnepi alkalomra.

Bebizonyíthatja önmagának és másoknak is, hogy a nagy méret még nem biztos, hogy nem hordoz nőiességet, s egy nagy méretű szoknya is kiemelheti viselőjén az előnyös jegyeket.

Szalonunkban a nagy méretű szoknyát úgy szabjuk az Ön testalkatára, hogy abban „teltebbként” is csinosnak, magabiztosnak érezhesse önmagát.

Hasonlóan a bő szoknya, a nyári könnyed lezserséget testesíti meg. Kényelmességet, könnyedséget biztosít viselője számára a bő szoknya. Képesek vagyunk az egyéni igényeket is figyelembe venni, és teljes mértékben rugalmasan kezelni. Legyen szó akár nagy méretű szoknya igényéről, vagy bő szoknya egyedi, méretre szabott igényéről.

Várjuk megrendelését! Keressen bennünket bizalommal, mi tökéletes nagy méretű szoknyát, vagy bő szoknyát szabunk, varrunk Önre!